EEN CLUB WAAR JE KAN ONTDEKKEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT!

Dans

The House of Happiness Club (voorheen The Dance Complex) is een professionele dansschool gevestigd in Noordwijk. Onze dansschool is geschikt voor iedereen, van beginner tot professional. Of je nu een uurtje per week wilt dansen of van dansen je beroep wilt maken, bij The House of Happiness club kan het allemaal! Samen met de beste docenten van Nederland zorgen wij voor te gekke lessen in HipHop / Streetdance.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op de club en in de les. Als je je thuis voelt laat je meer van jezelf zien, durf je meer en zal je vrijer gaan bewegen (in de les en daarbuiten). Ons team is en wordt hierop getraind en weten hoe ze dit proces kunnen ondersteunen.

Al onze danslessen worden verzorgt door het voormalige team van The Dance Complex. The Dance Complex is een begrip in de danswereld en staat bekend om haar authenticiteit, kwaliteit en plezier.

Op ons lesrooster vind je lessen in: 

Lees verder op deze pagina voor meer informatie.

LESROOSTER

EEN CLUB WAAR VAN ALLES TE BELEVEN IS EN WAAR RUIMTE IS VOOR JOU!

Dansstijlen

Peuterdans (2-4 jaar)

Bij peuterdans leert je kind bewegen op verschillende soorten muziek. Door eenvoudige en herkenbare bewegingen te doen, zoals rennen, springen, rondjes draaien, zwaaien, kruipen en rollen, leert hij hoe hij zijn lichaam kan inzetten op het ritme en de melodie van een liedje. Hij ontdekt zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en motoriek.

Klik hieronder voor meer informatie en voor het inschrijven van een gratis proefles!

Moves 4kids (4-7 jaar)

In deze les ontdekken we meerdere dansstijlen en dansen we op verschillende soorten muziek. Zo oefenen we de posities van ballet, doen we coole hiphop moves en zwieren we door de zaal als een moderne danser! Je hoeft dus niet meer te kiezen welke dansstijl je wilt volgen omdat alles in één les aan bod komt!

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

THE HOUSE OF HAPPINESS A PLACE TO HANG OUT AND BE HAPPY!

HipHop

HipHop is de dansstijl van dit moment voor zowel jongens als meisjes. Door YouTube, TikTok en tv-programma’s als So You Think You Can Dance, Dance Dance Dance, AVRO Junior Dance, etc. is het animo voor deze dansstijl de laatste jaren enorm gestegen. 

Wat HipHop zo speciaal en populair maakt, is dat er geen standaard regels of technieken zijn. Iedereen kan zijn eigen versie van HipHop creëren.
In onze lessen maken we gebruik van de laatste trends en komen alle coole hits voorbij! De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

Dance intensives

Deze les hebben wij speciaal ontwikkeld voor de gevorderde danser. Je danst op hoog niveau en wordt gestimuleerd om te groeien als danser. De dagen en tijden van deze lessen kunnen per blok verschillen. Dit omdat er elk blok andere topdocenten aanbod komen en deze niet allemaal op dezelfde dag/tijd beschikbaar zijn.

Hoewel we tijdens de meeste dance intensives hiphop aanbieden hebben we dit seizoen ook Afrikaanse dans, Dance Hall en Contemporary!

Ook kinderen van andere dansscholen en wedstrijdteams dansen in deze lessen om zich extra te ontwikkelen als danser. De lessen zijn zowel per les als per blok (7x) te volgen.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

Don't worry, be happy at The House of Happiness Club

The Happiness Crew

The Happiness Crew is ons wedstrijd / demoteam! Dit team danst wedstrijden op hoog niveau en zal dit jaar ook Europese wedstrijden gaan dansen! Dit team wordt getraind door Robin Benjamin.

Heb jij danservaring? Klinkt dit als een droom en ben je tussen de 10 en 16 jaar oud? Schrijf je dan in voor onze auditie op .. Inschrijven? Stuur een mail naar hello@thehouseoffhappiness.nl
THE HOUSE OF HAPPINESS CLUB BV
kvk:
84434872
IBAN:
NL60ABNA0817604138
Adres:
Keyserswey 69
2201 CX Noordwijk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram