EEN CLUB WAAR VAN ALLES TE BELEVEN IS EN WAAR RUIMTE IS VOOR JOU!

Zeemanskoor “de Noordwijkers” is officieel op 20 november 2009 opgericht. Hoewel we nog niet zo lang bestaan is er wel heel veel zang en optredens ervaring in zowel binnen als buitenland.

Momenteel bestaat het koor uit 35 mannen  waarvan 29 zangers, 5 accordeonisten, 1 basgitarist, 1 trom/beatring/zanger, 1 Ierse drum/claves/zanger 1 dirigent  en een drummer/accordeonist.

We kozen bij de oprichting voor de naam zeemanskoor, omdat ons dat meer vrijheid geeft in ons repertoire. Een shantykoor is aan regels gebonden. Wij willen ons geen te grote beperkingen opleggen. Wij hebben een ruimer repertoire dan alleen shanty’s .

Wij brengen met veel enthousiasme ook oud Hollandse liedjes. Soms zelfs een aangepast repertoire zoals met Kerstmis of bij een bijzonder optreden. Zee, strand, water, drank, vrouwen, heimwee en ook ons dorp zijn zo de ingrediënten en als u bij een optreden de tekst kent, zing dan gerust uit volle borst mee.

THE HOUSE OF HAPPINESS CLUB BV
kvk:
84434872
IBAN:
NL60ABNA0817604138
Adres:
Keyserswey 69
2201 CX Noordwijk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram